Beoordelingen van Mac Roy Nieuwegein

Recente recensies

5.0
Rob
gisteren
Klaver
11 januari 2022
Lotte
11 januari 2022

Burger USA zat geen kaas op, erg karig belegd daardoor. bezorging wel op tijd.

Daan
10 januari 2022
Rob de Boer
9 januari 2022
X
7 januari 2022
Westrik
5 januari 2022

Ik heb alleen maar complimenten het eten is super lekker komt goed warm aan altijd optijd en altijd super vriendelijk bezorgd wij doen minstens 1x per week een bestelling

Daan
4 januari 2022
Weij
31 december 2021

Het was weer heerlijk, een hele fijne jaarwisseling en een goed en vooral gezond 2022 toegewenst

Daan
28 december 2021
Petra peters-bruinink
24 december 2021

Weer super gegeten xxx

Carly
23 december 2021

Altijd prettige service, vriendelijk contact aan de telefoon en bezorging op het gewenste tijdstip!

Hans
22 december 2021

Een schaal met mini-snacks maakte mijn afscheidsfeestje compleet. De bezorgtijd was op de minuut op tijd.

Carolien
18 december 2021
Nisrin
13 december 2021
Dennis Kros
10 december 2021

Zeer vlotte en nette levering. Eten is Heerlijk. Een aanrader.

Justin
10 december 2021

de patat was heel erg slapjes.

Aija
3 december 2021
Belinda
26 november 2021

Heerlijk!!

Lenie ter Wal
24 november 2021

Alles goed verzorgd. Eten was lekker warm.

D.
12 november 2021
Bianca Broekman
6 november 2021

Het was weer heerlijk en een snelle levering! Top Mac Roy we gaan snel weer iets bestellen!

anoniem
5 november 2021

vond de kipsaté deze keer minder

Nellie
3 november 2021

Snelle levering lekker eten

D.
3 november 2021
Jamie
2 november 2021

Altijd geweldig

Romee
30 oktober 2021

Super weer ! Alles op tijd en was weer lekker. Bedankt voor de altijd vriendelijke service.

Bianca
23 oktober 2021

Heerlijk eten! En heel snel gebracht ik ga hier zeker vaker bestellen.

anoniem
23 oktober 2021
Avalon
20 oktober 2021

Super service! Eten was heerlijk en super snel bezorgd! Door omstandigheden moest ik uitwijken naar Mac Roy en zij heeft super snel gehandeld en voor ons een heerlijke lunch geregeld waarvoor dank.

Samuel
19 oktober 2021
Anoniem
15 oktober 2021

was erg lekker. Zeker voor herhaling .

Danielle
12 oktober 2021
F.
9 oktober 2021
Aicha
8 oktober 2021
Paulina van Rooijen
4 oktober 2021

Alles zat scheef in de tas en alle snacks in een te kleine zak gepropt waardoor er 2 kroketten geplet waren en mijn frikadel speciaal zat alle saus in de zak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
2 oktober 2021

Alles is gewoon top

D.
28 september 2021
Nellie
25 september 2021

Snel bezorgd en erg lekker

Francis
24 september 2021
D.
24 september 2021
sandra
23 september 2021

Altijd goed maar hebben jullie andere kroketten die mis mijn man

M. Jansen
15 september 2021

Kip en friet altijd superlekker! Nette prijs en netjes op tijd. Wederom TOP!👏🏻

Danielle
15 september 2021
Mounia
13 september 2021

Top, top, top. Perfecte service, vriendelijk en het is in een woord heerlijke eten.

D.
7 september 2021
Anne-Marie
30 augustus 2021

Na een foute bezorging werd netjes gebeld en excuses gemaakt. Daarna hadden we binnen korte tijd de juiste bestelling. Sympathiek!

Sid
27 augustus 2021

Bezorger was netjes op tijd en het eten is zoals altijd hartstikke lekker!

D.
24 augustus 2021
Bianca
22 augustus 2021

Heerlijk eten. Snelle bezorging door vriendelijke bezorger. Alles top dus

D.
17 augustus 2021
John Kool
14 augustus 2021

kwaliteit prima op tijd en nette bezorger

Tim
13 augustus 2021

Altijd even lekker!

Willem
6 augustus 2021
Karin
4 augustus 2021

Prima op tijd bezorgd. Lekker gegeten. Kipburger en frietjes.

Inge
4 augustus 2021

Was lekker en snelle levering.

Arthur
1 augustus 2021

Toppie!

Bouwman
30 juli 2021

Bestelling was mooi op tijd en het was heerlijk

Gina
28 juli 2021

Lekker eten. Vlotte bezorging.

Amy
28 juli 2021

Eten was weer erg lekker, bezorging was ook netjes op tijd. Bedankt!

Patricia
27 juli 2021

Al jaren bestel ik bij jullie. Dank jullie wel voor jullie brede aanbod, voor de super service en voor het heerlijke eten. Bij jullie kunnen bestellen is een favoriet van mij en mijn zoontje en daar zijn wij heel dankbaar voor.

Anoniem
17 juli 2021

Bezorging was supersnel en perfect op tijd. Het eten viel helaas tegen deze keer. De kroketten waren helemaal slap en vielen uitelkaar en de frikandel had te lang in frituur gezeten. Het eten was verder wel goed op temperatuur.

Nellie
15 juli 2021

Snelle bezorging lekker eten

arthur fey
14 juli 2021

Perfect

Dorien Bouwman
9 juli 2021

Bezorger was mooi op tijd. Alleen de patat had iets warmer gekund maar was verder heerlijk .

J.Haase
6 juli 2021

Altijd heerlijk,en op tijd.

MvS
5 juli 2021

Het eten was erg lekker. De bezorger was er ook snel. Jammer dat het gratis blikje fris er niet bij zat.

Willem
2 juli 2021
Ingrid/noppes kringloopwinkel
1 juli 2021
D.
29 juni 2021
Gina
28 juni 2021

Lekkere snacks vlot bezorgd.

Cis
27 juni 2021

Eten perfect. Lekker en warm. Bezorging 20 minuten te laat helaas.

Inge
25 juni 2021

Ik werd zeer vriendelijk opgebeld of de bestelling kon worden aangepast doordat er iets op was. De vervanging was prima. Het eten was goed warm en het softijs nog goed koud. Bezorger was ook heel vriendelijk. Zelfs een extra blikje drinken mogen ontvangen. Een prima ervaring dus.

jan
22 juni 2021

topppp

Thijs
19 juni 2021

Mijn eerste ervaring met Macroy. Het eten was prima, alles was warm tot heet. Verbeterpuntje: ondanks de drukte is een bezorgtijd van bijna anderhalf uur echt te lang. Voor herhaling vatbaar, maar geef het aan als het wat langer duurt.

Meeus
18 juni 2021

Helaas zat alle saus door de zak en niet op ons eten

Thomas
18 juni 2021

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger. top kwaliteit zoals ik ben gewend

sandra
17 juni 2021

zoals altijd top

Anoniem
17 juni 2021
Nellie
15 juni 2021

Goede kwaliteit, lekker eten en snel bezorgd

Celeste
11 juni 2021

Altijd lekker eten en altijd op tijd. En ook word ik altijd zeer vriendelijk geholpen 👏

J.L.
11 juni 2021
Monique
11 juni 2021

Was netjes op tijd. Goed warm en lekker van smaak. Goede prijs kwaliteit verhouding

D.
9 juni 2021
J.L.
9 juni 2021
rina v leusden
8 juni 2021

zoals altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 juni 2021
Fam
3 juni 2021

Eten was alweer erg lekker en heet. Kindjes hebben ook heerlijk gesmuld van de nieuwe snack joeppie. Die zag er ook wel grappig uit. Ja, jullie zijn toppers. Bezorger was ook erg vriendelijk

Petra
2 juni 2021

Heerlijk eten stoofvlees smaakt super. Vriendelijke en nette bezorger

A.
30 mei 2021

Door de drukte iets langer moeten wachten, maar het was de moeite waard. Weer super lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dreetjuh
29 mei 2021

Zoals altijd Lekker en op tijd

Bas
27 mei 2021

Zo als altijd, goed geweldig en super lekker. Kan altijd lekker eten bij Tante Roos.

Jacqueline
22 mei 2021

Zoals altijd weer erg lekker.

D.
22 mei 2021
Khira
21 mei 2021

Goeie service lekker eten ga zo door

Ingrid(noppes kringloopwinkel)
20 mei 2021

Kroket was geplet het zit te veel bij elkaar in 1 zak

Harmelwaard
20 mei 2021

Alles was uit mijn grillburger gelopen saus zat in door de hele tas. Zat helaas geen cola bij die we bij menu besteld hadden en er zat 1 verkeerd saus bij. Had bij opmerkingen 1 speciaal ketchup en 1 speciaal curry gezet. Zat beide curry speciaal in. Burger was donker aan buiten en beetje rood van binnen. Kalfskroket viel uit elkaar bij uit zakje pakken. Verder was het wel lekker.

Jerry Windhouwer
19 mei 2021
Hassan
13 mei 2021

Het is altijd top bij onze Roos

D.
13 mei 2021
Van Door
13 mei 2021

Grote bestelling gedaan en toch alles perfect op tijd en heet. Super lekker

Nellie
12 mei 2021

Snelle correcte levering van een heerlijke maaltijd

D.
6 mei 2021
W.C.
6 mei 2021
Johan
6 mei 2021

Altijd goed eten vriendelijk personeel helemaal top

D.
4 mei 2021
Jelle
27 april 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ik
27 april 2021

Zaten een paar patatjes bij die veel te lang in de frituur gezeten hadden verder prima

Yvonne
27 april 2021

eten was erg lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van woudenberg
26 april 2021

Wij hebben al een paar keer besteld en altijd zeer tevreden. Maar de laatste keer zijn wij wel erg geschrokken van de patat. Niet dat ze boe riepen toen ze uit de zak kwamen daar waren ze te wit en te slap voor. De patatjes vielen dubbel voordat ze onze mond konden bereiken. Niet wat we gewend zijn van jullie.

Ellen Hazebroek
26 april 2021

Snelle bezorging en smakelijke maaltijd. We eten zelden van de snackbar maar als ik dan iets bestel, dan natuurlijk bij Roos!

Hassni
21 april 2021

lekker eten en snel gelevert

Danny
15 april 2021
Bea
15 april 2021

Prima en lekker warm alleen wel weinig stoofvlees maar de rest maakt een hoop goed.

Offerman
10 april 2021
Tanja
9 april 2021

Tuut tuut wat snel.. Bedankt wij hebben heerlijk gegeten.

Tamara
8 april 2021

Normaal gesproken zijn we erg tevreden maar vandaag was de patat veel te zout.. zat hele witte laag op was niet lekker.. mijn saté kroket kwam platgeslagen aan en was klef en niet lekker. Grillburger overige kroketten en frikandel was wel lekker.

D.
6 april 2021
Marcel Jansen
30 maart 2021

Top! Heerlijke friet en OMG die krokante kipbucket, ZOOOOO lekker! Echt super! Gaan we vaker doen!

D.
30 maart 2021
D.
24 maart 2021
Debby
20 maart 2021

Heerlijke ribbelpatatjes...nog lekker warm bij aflevering Goeie kwaliteit snacks!

D.
19 maart 2021
Renssen
18 maart 2021

Ik had extra satésaus besteld zat er niet bij.

Patrick
16 maart 2021

Alles netjes op de afgesproken tijd bezorgd. En zoals altijd was het weer heerlijk.

Fred
15 maart 2021

Snelle levering, alles nog goed op temperatuur. Sauzen apart bijgeleverd. Heerlijk gegeten. Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen.

John Marina
13 maart 2021

Zeer snel bezorgd en heerlijk gegeten...TOP

Mariska
12 maart 2021

Het was weer erg lkkr!!

D.
12 maart 2021
Pieter
7 maart 2021

het is weer geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
7 maart 2021
Sal
7 maart 2021

Was heerlijk zoals altijd en snel bezorgd!! Toppers!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noppes Nieuwegein
4 maart 2021

Altijd lekker en op tijd👍

D.
3 maart 2021
HdG
2 maart 2021

Kwaliteit was goed. De bestelde producten waren warm. De bestelling was niet compleet, dit werd na een telefoontje nog redelijk snel nabezorgd.

P. de Jong
28 februari 2021

keurig op tijd en lekkerrrrrrrrrrrrrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abeen
28 februari 2021
Remko
27 februari 2021

Patat was veer te hard en vet

Sylvanna
26 februari 2021

Weer super snel geleverd. Kids waren ook heel blij met hun mooie beker. Bedankt weer roos! We hebben weer lekker samen gegeten

John
24 februari 2021

Goed en snel

Anoniem
22 februari 2021

Wederom weer top! De patat en pindasaus zijn geweldig en een super aardige bezorger wederom.. top snackbar!

Floris
22 februari 2021

Om 18:30 een bestelling gedaan via de site omdat vorige keer werd verteld dat via de site beter bestellen is. Vervolgens was om 20:30 mn eten er nog niet, telefoon word niet opgenomen. 15 euro wel afgeschreven van mn rekening, bestelling nooit aangekomen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FamW.
20 februari 2021
Ki
20 februari 2021

Ik vind de service altijd enorm goed. Ik bestel elke vrijdag bij Mac Roy met mijn oma. Het contact is altijd goed, en er wordt altijd door de enthousiaste werknemers een feestje gemaakt van het werk je proeft de liefde en plezier in het eten! Het is gewoon top

D.
18 februari 2021

Was weer heerlijk

Noppes Nieuwegein
16 februari 2021
D.
12 februari 2021
Rolf
11 februari 2021

Heerlijke lunch prijs kwaliteit uitstekend snelle bezorging

D.
5 februari 2021
Jessica Verhagen
4 februari 2021

Alleen me pinda saus vergeten, maar voor de rest helemaal top!

Inge
1 februari 2021

Het eten was weer heerlijk! En dat gratis blikje drinken wanneer je op de eigen site besteld, heel attent!

Gerrie
30 januari 2021

Was weer heerlijk en warm

Michael
29 januari 2021

Bezorger netjes op de afgesproken tijd. Eten was goed warm en een grote portie. 1 puntje van aandacht. Bij de friet chickenstrips zat wat weinig saus maar dat was dan ook het enige.

Germaine Bouvy-Corten
29 januari 2021

Prima service. Lekkere knapperige frietjes en op tijd bezorgd. Dank jullie.

Bilal
28 januari 2021

Altijd weer goed!

m.b.
27 januari 2021

lekker, snel bezorgd.

Patricia
26 januari 2021

Altijd top vriendelijke Mensen lekker eten alleen de extra Mayo vergeten maar kan gebeuren :)

André
22 januari 2021

Helaas op de kip na alles koud of lauw Niet gewend van mc roy Volgende keer beter goop ik

Danielle
20 januari 2021

Heerlijke patat!

D.
15 januari 2021
Anoniem
13 januari 2021

Heerlijk gegeten, top

Bas
12 januari 2021

Grote bestelling geplaatst met het verzoek op een specifiek tijdstip te bezorgen. Helemaal goed gekomen. Lekker en goed warm eten, extra drinken gekregen en vriendelijke bezorging. Wij komen terug.

Patricia
7 januari 2021

Zoals altijd super vers en lekker ! Super snelle bezorging !

Ingrid noppes kringloopwinkel
7 januari 2021

De luxe minihapjes waren niet dezelfde die ik altijd had en ik miste mijn gratis cola zero

Steph
6 januari 2021

Simpelweg heerlijk! Frietjes waren vers en erg smakelijk

D.
5 januari 2021
D.
31 december 2020
Dodi
31 december 2020

Het duurde een uur maar dat was ook direct gezegd toen ik belde met een vraag over de bestelling. Er misten helaas twee bekers friet, gebeld en werden snel nabezorgd. Op plaatje van kip-frietschotel zie je lente-ui onder de friet maar niets groens aangetroffen. Eerste bestelling bij MacRoy, lekker gegeten.

Ingrid
29 december 2020
Bianca
29 december 2020

Bij het uitpakken bleek er een bucket patat te weinig. Dit is echt super snel opgelost door Mac Roy zodat iedereen heerlijk heeft gegeten.

Hillary
28 december 2020

Lekkerste patat en gezelligste team van nieuwegein

Ramon Visser
23 december 2020

Altijd goed

Carletta
22 december 2020

Zoals altijd heerlijke gerechten en de bezorging, prima vriendelijke mensen.

D.
18 december 2020
Vorsteveld
15 december 2020

Heerlijk en snel

R.van Straalen
14 december 2020

Prima eten warm en goede kwaliteit

Anna
12 december 2020

Helemaal lekker!

Bianca Hatzmann
12 december 2020

Het duurde echt veel te lang (1,5 uur!) voordat de bezorger er was. Inmiddels zat ik in een hypo. Het eten was koud en het zout was over de friet heengevlogen denk ik... nee, geen beste beurt deze keer macRoy...

Vera
11 december 2020

Hebben niet lang hoeven wachten. En het was allemaal weer overheerlijk. Charissa en Jaivey hebben weer zitten genieten.

D.
6 december 2020
Krouwel
5 december 2020

Patat was slap en te zout helaas. Ook vonden wij de satesaus wat aangebrand smaken. Jammer want zijn normaal super blij met jullie. Wel genoten van de snacks. Kipstukken zijn echt heerlijk!

A.A
30 november 2020

TOP TOP TOP ! Snelle bezorging, porties zijn goed eten is lekker

P. de Jong
29 november 2020

het was weer geweldig lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

karen siebelink
26 november 2020

Alles was heerlijk alleen jammer geen rietje bij mn milkshake. gr karen

Hassni
24 november 2020
Diana
23 november 2020

Speciaal verzoek met bezorgen gedaan, allemaal geen probleem. Patat was goed warm. Goede service! TOP!

Willem
20 november 2020

Niet handig om de milkshake in de tas bij het eten te stoppen. Eindstand halve warme milkshake gelekt in de tas.

Hassni
20 november 2020
Boedhram
19 november 2020

Brood met kip was lekker, maar de mix kip was niet lekker, was te hard gebakken en veel stukken proefde als aangebrand, want ik heb lekkerder gegeten bij jullie en het kost ook nog zo duur, ik heb het laten staan, kon het niet eten, smaakte niet lekker, je kan het komen controleren als jullie mij niet geloven, zonde van mijn geld en het vlees

Jeroen
17 november 2020
Deborah
17 november 2020

Altijd goed, lekker eten en vriendelijk personeel. Echt een aanrader!!

Anoniem
16 november 2020

Het meeste was erg lekker. Patat was erg slof en nat. 2x saté saus besteld (€1,80) en 0 x ontvangen. Had liever gewoon de saté saus gehad dan “gratis drankje”

PetrovBianca
12 november 2020

Kringelfrietjes zijn erg lekker mag mag wel wat meer zout op. Bezorging op zich prima. Iets sneller zou zeker niet erg zijn.

John
11 november 2020

Gewoon goed

D.
10 november 2020
Sa
6 november 2020

Eten was lekker al hoewel de burger door elkaar was geschud, bezorging duurde wel erg lang

Gert-jan van Donselaar
6 november 2020

Op donderdag nog contact gehad of het echt om 12.30 uur bezorgt kon worden, ja hoor dat kan. Dan ga je daar ook vanuit en had het ook nog bij opmerkingen gezet en gewoon voor de zekerheid! Conclusie het was er pas om 12.50 en 2 kroketten waren helemaal geplet! Hoe is dit mogelijk?

Ton
6 november 2020
Jo
5 november 2020

👌👍

Loes
5 november 2020

Altijd goede service. Optijd. En lekker!!

Hassni
4 november 2020

snel bezorgt en kwalitatief zeer goed

J.P. Haase
1 november 2020

Erg lekker en verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
31 oktober 2020
Anoniem
31 oktober 2020

Precies op tijd, goed warm, echt leuke kinderbox.

Klara
30 oktober 2020
D.
30 oktober 2020

Het was weer heerlijk

Dico
30 oktober 2020

Toppie zoals altijd ! Super snelle bezorger .

Offerman
29 oktober 2020

Het was weer top zoals altijd

Vera
25 oktober 2020

Was weer als altijd super lekker. En netjes verzorgd en bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca Penning
24 oktober 2020

Heerijk eten goed kwaliteit en super service. Vooral de saté en de krokante kipstukjes vinden wij super!

De groot
24 oktober 2020

Friet was te veel zout

Ellen
23 oktober 2020

Snelle bezorging en het smaakte prima.

Hassni
22 oktober 2020
Wijdeveld
22 oktober 2020

De €5,50 versie van de kipsate besteld, maar alweer de rauwkost vergeten. Verder helemaal prima!

Cynthia
22 oktober 2020

Zoals ik altijd gewend bent hier is goed, eerst keer dat er iets niet helemaal goed was gegaan mijn burger was helemaal open. Na dat ik gebeld had bleek de bezorger uitgelegd te zijn, maar ze hebben netjes een nieuwe bezorgd. Bedankt voor deze goed service!

Offerman
17 oktober 2020

Normaal halen wij ons eten zelf maar door corona een keer besteld nou dat is ons goed bevallen en zullen het zeker vaker doen

sandra mackaaij
16 oktober 2020

was weer heerlijk en warm en lieve personen aan de deur djw voor de goede service

Noppes kringloopwinkel Nieuwegein
15 oktober 2020
D.
13 oktober 2020

Je stoofvlees is zoo lekker. Echt een aanrader.

Hamza
13 oktober 2020

Super snel en lekker warm top aanraader ook nog eens halal!!

Mar
10 oktober 2020

Super lekker! Snel bezorgt! Zeker een aanrader.

Patries
6 oktober 2020

Super lekker!! Altijd warm. En hele vriendelijke mensen. Top top top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dreetjuh
2 oktober 2020

Bezorger precies op tijd Opmerkingen worden gelezen en ook uitgevoerd helemaal top dus

Willem
2 oktober 2020

De bestelling incompleet ontvangen. Jullie hiervoor telefonisch meerdere keren geprobeerd te bereiken maar niet mogelijk vanwege ingeschakelde voicemail.

D.
29 september 2020
Noppes kringloopwinkel
28 september 2020
Mandy
28 september 2020

Heerlijk gegeten Rose

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
28 september 2020

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
28 september 2020

Leuk ouderwets gezellig bedrijfje Met top aandacht voor eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P. de Jong
27 september 2020

je hebt goede ballen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noppes Nieuwegein
24 september 2020
Gert-Jan van Donselaar
18 september 2020

Ik had als bezorgtijd 12.20 gekozen met als toelichting graag tussen 12.20 en 12.30, dat is vaak goed gegaan tot vandaag. Tot mijn grote verbazing was je bezorgerster er al om 12.10 en toen waren de chauffeurs nog niet terug, de meeste hebben 'koud' eten gegeten helaas. Hoe heeft dit 'fout' kunnen gaan?

Noppes Nieuwegein
10 september 2020

Altijd heerlijk en op tijd

Ricardo
9 september 2020
Ingrid
8 september 2020
Nuria
7 september 2020

Super snel bezorgd en de kip was heerlijk!

linda hase
4 september 2020

T was weer heerlijk

CV
2 september 2020

Ontzettend blij met de glutevrije producten! Het was super lekker! Precies op tijd bezorgt en goed warm. Aanrader! En bedankt voor de tekst op de bon voor de fooi. Super lief!!

Andre werd n
30 augustus 2020

Werd netjes gebeld dat het iets later zou komen (15 minuten) Eten was weer top zoals gewoonlijk En bedankt voor de extratjes

Sietze
27 augustus 2020
john
26 augustus 2020

Perfect goede service snelle levering en lekker eten

D.
26 augustus 2020
Suzanne
12 augustus 2020

De kipburgers kwamen niet overeen met die op de site. Schijnbaar zijn de afbeeldingen van de kipburgers omgewisseld. Verder had de burger weinig smaak. We dachten eerst dat er behalve de kip en wat saus niets op het broodje zat, maar onder de kip zaten nog een paar verlepte blaadjes sla en een heel klein stukje tomaat. De patat was lauw en ook niet echt lekker. De bezorging was wel top! Erg netjes en super snel. Jammer dat het eten zo tegenviel. Ik zou hierdoor niet nog een keer bij Mac Roy bestellen. Gelukkig zijn er genoeg andere snackbars en kwalitaria in Nieuwegein.

D.
12 augustus 2020

Was weer prima. De stoofvlees is heerlijk.

Roelandschap
11 augustus 2020

Lekkere patat en snacks Doorgaans altijd snel bezorgd Ze zijn iets duurder maar is het dubbel en dwars waard

sandra
8 augustus 2020

was weer heerlijk snelle service vooral met die hitte respect en ja ik moet kappen nu met die corona kilo,s hahaha maar het is ook zo lekker en gloedje heet

Jeroen
2 augustus 2020

Alles prima en lekker snel

Jason
29 juli 2020

eten en bezorging top. niks meer aan toe te voegen.

Jeroen
27 juli 2020

Prima en goede services

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
24 juli 2020
Michelle
24 juli 2020

Toppertjes, net zoals altijd!

Jason
16 juli 2020

Zoals altijd was het eten verrukkelijk.

D.
15 juli 2020
D.
9 juli 2020
Zakaria
9 juli 2020

Heerlijk zoals altijd👌

BeA
4 juli 2020
Willem
3 juli 2020
Anoniem
29 juni 2020
Ramon
28 juni 2020

Eten smaakt heerlijk! Je krijgt veel waar voor je geld. Snel bezorgd. Graag tot de volgende keer. Mensen, probeer de hamburger eens en ontdek dat de "grote Mc D" nog heel wat kan leren van Mac Roy... SUPERLEKKER !!

Gerrie
27 juni 2020

Altijd goed eten Lekker warm en het was weer heerlijk Goede bezorging vriendelijk

Deb
27 juni 2020

Zo fijn dat jullie bezorgen, heerlijk eten goed warm en bezorging is altijd optijd.. wij bestellen zeker weer!!

Anoniem
24 juni 2020
Anoniem
17 juni 2020
Lindsey
17 juni 2020

Perfect! Goed eten, en super service. Eerder bestelde we altijd ergens anders, maar nadat we één keer hier besteld hadden zijn we meteen overgestapt. Super lekkere frietjes, kipsnacks maar ook de supertjes zijn erg geliefd.

CS
9 juni 2020

Super snel bezorgd. Kip heerlijk sappig van binnen en krokant van buiten. Top!

Maarten W.
7 juni 2020

Altijd goed, snel en lekker ! Thnx !!

Angeliek
7 juni 2020

Lekker en supersnel

Xxx
6 juni 2020

Eten was erg lekker. Jammer dat de uien zuur waren.

Anoniem
6 juni 2020
Exantia
6 juni 2020

Bijna elke week bestellen we wat bij macroy. We zijn altijd heel tevreden, alleen gisteren wel een beetje teleurgesteld. Ik had een salade besteld voor 2.95, en krijg voor dat geld een klein bakje met sla, huzaresalade en en een beetje groente. Dit had ik zeker niet verwacht

Stan
5 juni 2020

Zoals elke vrijdag, weer helemaal top!

Vera.
4 juni 2020

Was weer supper lekker, netjes op tijd en de bezorger was zeer beleefd.

Chantal
4 juni 2020

Heerlijk! Zo vriendelijk bezorgd en daarna weer genoten van een warme, verse maaltijd. Altijd goed bij MacRoy!

WT
1 juni 2020
Conny Spies
31 mei 2020

Wij en de mensen die hier waren zijn een fan van jullie.

Richard
30 mei 2020

Lekker eten, we bestellen hier regelmatig. Alleen regelmatig na opmerking bij bestelling toch ui bij mijn kip-saté. Dat vind ik erg jammer.

Nikita
24 mei 2020

Eten bij Roos is altijd lekker & altijd goede service. Ook is ze altijd in voor een gezellig praatje.